Lagerformedlingen.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Norrköping

180 m2 lager, butik, fastighetsgrund i Norrköping att hyra

Praktiskt, flexibelt och modernt

Vi erbjuder variationsrika möjligheter där endast din fantasi sätter gränserna. Behöver du mer plats för att utöva en hobby, enskilt eller tillsammans med vänner? Är du på jakt efter ett praktiskt garage för motorcyklar eller husbilen? Planerar du att starta eget och vill ha kontroll över kostnaderna? Skaffa en eller flera enheter för att rymma hela din verksamhet hos oss.

Utmärkta parkeringsmöjligheter, gemensam toalett och en stadig ström av besökare under större delen av dygnet gör våra lokaler trygga och attraktiva. De olika verksamheterna skapar ofta stor kreativitet och entreprenörskap tillsammans.

Våra lokaler är isolerade och har en inre nockhöjd på cirka 6,6 meter, vilket ger utrymme för allt från vinterförvaring av båtar till att utöka golvytan genom att bygga entresoler. Du bestämmer själv inredningen utifrån dina behov. El, vatten och avlopp är framdraget och det finns förberett för fiberanslutning.