Lagerformedlingen.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Söderort

141 m2 lager i Söderort att hyra

Lager att hyra i Söderort

Oslagbara förråd intill Stockholmsmässan med kommande T-bana! Spännande område som går från industriförort till modern stadsdel.

Nybyggda förråd i modern design med hög säkerhet. Det går att köra bilen ända fram till porten. Förrådet är utrustat med egen eldriven port vilket gör det möjlighet att köra ända in i ditt förråd. Vid sidan av porten finns persondörr. Raka tydliga ytor och ca 2 meters takhöjd. Samtliga förråd är utrustade med eluttag och ledbelysning. Exemplariska förvaringsytor för dig som vill ha en lättillgänglig access.

Quality Office driver kontorshotell och förråd med eleganta lösningar i expansiva affärsdistrikt. Måndag till fredag har vi vår värdinna i receptionen som hjälper dig och dina kunder.

Omgivningarna växer så det knakar och staden satsar hårt på området som berikas med såväl nya bostäder som nya arbetsplatser.

Quality Office förråd i Älvsjö Företagspark
Centralt läge med cykelavstånd till Västberga och granne med Stockholmsmässan. Staden har full fokus på detta spännande tillväxtområde hit kommer T-bana, fler bostäder, parker och arbetsplatser. Runt om skönjer du redan spännande etableringar som sticker upp i omgivningarna. Denna stora byggnad är från 70-talet i sex våningsplan med alla tänkbara faciliteter. Alla förråd har direktaccess eller lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser för alla typer av drivmedel. I entrén ligger receptionen och områdets mest välb...