Lagerformedlingen.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Örnsköldsvik

15 m2 lager, showroom, kontor i Örnsköldsvik att hyra

Charmig källarlokal på 15 kvm - Idealisk för mindre verksamheter!

Letar du efter en mindre och prisvärd källarlokal för din verksamhet? Denna trivsamma och kompakta källarlokal om 15 kvm är perfekt för dig som behöver en plats att växa och utvecklas.
Kontakt: herrlinshus.se

Välkommen till denna mysiga och kompakta källarlokal på ca 15 kvm, som erbjuder en optimal lösning för dig som söker en mindre yta för din verksamhet. Oavsett om du behöver en arbetsplats, ett litet lager, en studio eller något annat, så är denna källarlokal en utmärkt möjlighet att starta eller expandera din verksamhet.

Trots sin mindre storlek är lokalen smart planerad och erbjuder en funktionell yta som kan anpassas efter dina behov. Med rätt inredning och belysning kan du skapa en inspirerande och effektiv arbetsmiljö även i källarplan.

Lokalen är belägen i ett lugnt och trevligt område, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter i närheten. Du har även nära till butiker och restauranger där du kan ta en paus från arbetet och njuta av en lunch eller fika.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka möjligheterna med denna charmiga och prisvärda källarlokal. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och verksamhetsidéer i denna trivsamma och kompakta lokal!