Lagerformedlingen.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Lagerlokal att hyra i Sollentuna

1300 m2 lager i Sollentuna att hyra

Lager och butik med kompletterande personalutrymmen

Lager och butik med kompletterande personalutrymmen

-

Beskrivning

Plan 1 (totalt ca 1346 kvm) består av två trevliga kontorsytor/personalutrymmen, med separata ingång från entréhall (ca 360 kvm sammanlagd), samt lager (ca. 950 kvm). Lagerytor kan enkelt utvidgas upp till 1012 kvm. Lagret är försedd med en port (höjd 2,7 m). Vid behöv går det att sätta en till port på husets andra sida för att underlätta logistiken. På plan 2 (delvis nås den från gatuplan!) finns en fin butiks del/showroom. Den är nyrenoverat, med fint ytskikt och nytt pentry. Butik och lagerytor ger sammanlagt en funktionell LOA på ca 700 kvm. Även här finns det en port, vilket underlättar godsmottagning. I den andra delen erbjuds fina renoverade kontorsrum, med stora gemensamma ytor, som går användas för samlings/utbildningsrum. Objektet är anpassningsbar och det går att skapa upp till ca 1000 kvm lager även på plan 2. Ritningar visar förslaget på anpassningar, för att uppnå den maximala ytan för lager. Läget är strategiskt - fastigheten ligger ett stenkast från E4. Prima skyltläge mot motorvägen och goda parkeringsmöjligheter garanterar er ett bra kundflöde.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgä...